یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۰
۰ |
۰

خشم کاسیاس از رئال مادرید؛ ایکر مقدس دو پسرش را از رئال بیرون کشید

ایکر کاسیاس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ایکر کاسیاس از شرایط حضور دو پسرش در آکادمی رئال مادرید ناراضی است و تصمیم گرفته آن‌ها را پس از دو فصل از این باشگاه خارج کند.

ایکر کاسیاس در پی نارضایتی از شرایط حضور دو پسرش در آکادمی رئال مادرید، تصمیم گرفته به همکاری آن‌ها با این باشگاه پایان دهد تا مسیر فوتبالی‌شان را در لگانس ادامه دهند.

به گزارش نشریه آاس، دروازه‌بان اسطوره‌ای رئال مادرید پس از دو فصل حضور مارتین و لوکاس در آکادمی این باشگاه، تصمیم به خروج آن‌ها از مجموعه لافابریکا گرفته است. گفته می‌شود از دست رفتن جایگاه مارتین، پسر بزرگ‌تر کاسیاس، در تیم و همچنین دعوت نشدن هیچ‌یک از دو برادر به تورنمنت «فیوچرز» در اورلاندو، از دلایل اصلی این تصمیم بوده است. کاسیاس از این اتفاقات به‌شدت ناراضی بود و باشگاه رئال مادرید نیز از تصمیم او مطلع شده است.

نشریه مارکا گزارش داده است که مارتین ۱۲ ساله و لوکاس ۱۰ ساله قرار است به لگانس بپیوندند؛ باشگاهی که به اعتقاد خانواده، برنامه مناسب‌تری برای پیشرفت و پرورش استعدادهای این دو بازیکن دارد. این تصمیم پس از مشورت خانوادگی گرفته شده و هر دو پسر کاسیاس نیز با آن موافقت کرده‌اند.

مارتین و لوکاس که مانند پدرشان در پست دروازه‌بانی بازی می‌کنند، فوتبال خود را از باشگاه پوزوئلو آغاز کردند و سپس دو فصل در آکادمی رئال مادرید حضور داشتند. مارتین پیش‌تر در مسابقات قهرمانی زیر ۱۲ سال جهان مورد توجه قرار گرفته بود و لوکاس نیز با مهار چند ضربه پنالتی مقابل بارسلونا توانایی‌های خود را به نمایش گذاشته بود.

همچنین بخوانید: رئال مادرید به دردسر افتاد؛ اتهام حمله رودیگر و بلینگام به مأموران امنیتی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها