۰
چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۸
۰ |
۰

اين بار كي‌روش براي برانكو بيانيه مثبت مي‌دهد!

آشتی برانكو و كی‌روش به نفع فوتبال ايران

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

برانكو ايوانكوويچ علاوه بر اينكه از كارلوس كي‌روش تعريف كرد، از اين گفت كه ملي‌پوش‌هايش را در اختيار تيم ملي قرار مي‌دهد.

آشتی برانكو و كی‌روش به نفع فوتبال ايران

 بعد از موضعگيري اوليه برانكو و تيتر يك خبرورزشي كه حكايت از شروع جنگ دوباره او و كيروش داشت، سرمربي پرسپوليس تصميم گرفت در نهايت براي ريكاوري، مليپوشهايش را به تيم ملي بدهد. كسي نميداند علت عقبنشيني برانكو چيست. آيا او به برنامههاي كيروش ايمان آورده و يا آنكه خواستههاي كادر فني ايران از طريق وزارت ورزش مستجاب شده است. روزي كه برانكو عليه برنامههاي كيروش حرف زد، كارلوس تأكيد داشت اگر وزير ورزش ميخواهد ايران به دور دوم جام جهاني صعود كند، حداقل بايد در اين زمينه باشگاه زير نظرش را با تيم ملي همراه سازد. كسي نميداند دقيقاً چه اتفاقي افتاده اما هرچه بوده، در آستانه جام جهاني اتفاق بسيار مثبتي است.

آشتي برانكو و كيروش به طور قطع به نفع فوتبال ايران تمام ميشود چون همه به عينه ديدند اين اختلاف سال گذشته چه بر سر فوتبال آورد. به حاشيه رفتن پرسپوليس و تيم ملي، اختلاف بازيكنان مليپوش با برانكو، به هم ريختن اردوهاي تيم ملي و... از جمله تركشهاي اين اختلاف بود. قطعاً حالا اين مسائل برعكس ميشود و ميتواند به پيشرفت دو تيم كمك كند. خيلي از مربيان مخالف هم نگاه ميكردند به برانكو. بعضي از آنها به محض مصاحبههاي او، به حمايت برميخاستند و ناخودآگاه جنگ وسعت بيشتري پيدا ميكرد اما حالا يك صلح ملي برقرار ميشود و يكي مثل كرانچار هم از موضع خود عقب خواهد نشست.

خبر ميرسد كيروش هم احتمالاً بيانيهاي مثبت براي برانكو و حمايت او منتشر خواهد كرد تا صلح به طور كامل برقرار شود. اين خبر خوبي براي مليپوشان پرسپوليس بود. اختلاف كيروش و برانكو باعث شد تا آنها به نوعي قرباني شوند و با استرس به كارشان ادامه دهند. با اتفاق رخ داده، مليپوشان اين تيم هم نفس راحتي كشيدند و حالا با خيال راحتتري فصل را ادامه ميدهند.

طبق برنامه كيروش قرار است مليپوشها بعد از بازيهاي ليگ برتر راهي پك (مركز تمريني تيم ملي) شوند و تمرينات ريكاوري خود را در آنجا سپري كنند. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها