پائولو بنتو، سرمربی کره جنوبی یک بازیکن را در فهرست رزرو خود قرار داده و قصد دارد با یک مهره اضافه راهی دوحه شود. بنتو، در یک کنفرانس مطبوعاتی اسامی ۲۶ بازیکن موردنظر خود را اعلام کرد و پس از اعلام این فهرست، یک نام دیگر را هم به اسامی بازیکنان اصلی اضافه کرد: اوه هیون گیو.
سرمربی پرتغالی، در توصیف وضعیت این بازیکن اعلام کرد که او به عنوان بازیکن ذخیره راهی قطر خواهد شد، در تمرینات شرکت خواهد کرد و در صورت آسیبدیدگی یا ایجاد مشکل برای بازیکنان به لیست نهایی اضافه میشود. نکته مهم اینکه اوه هیون گیو، در پست مهاجم توانایی بازی دارد و همین موضوع باعث شد تا این پرسش بین خبرنگاران شکل بگیرد که حضور او به دلیل مصدومیت سون هیونگ مین است اما بنتو اعلام کرد که «این فقط یکی از دلایل حضور اوست».
بر اساس قوانین فیفا، هر تیم فرصت این را دارد تا ۲۴ ساعت پیش از اولین بازی مرحله گروهی و در صورت وضعیت فورس ماژور، بازیکنی را خط بزند و نفر جدیدی را جایگزین کند؛ به نظر میرسد بنتو نیز قصد دارد از این قانون بهره ببرد.