وحید مرادی گندهلات سرشناس اردیبهشت سال ۹۷ پس از آزادی از زندان به دیدن یکی از دوستانش به نام حسین در خیابان ۲۱ ولنجک رفت و در عالم مستی بین وحید مرادی با حسین و ۳ خواهرزادهاش درگیر شد و دست به قتل زد.
وحید مرادی ۴۳ ساله پس از قتل قصد خروج از کشور را داشت که دستگیر شد و پس از تحقیقات تکمیلی و صدور کیفرخواست به زندان رجاییشهر کرج منتقل شد.
تیرماه سال ۹۷ وحید مرادی گندهلات مشهور تهرانی در درگیریای که هنگام هواخوری در زندان رجاییشهر رخ داد توسط یکی از زندانیان که سابقه قتل داشته و بخشیده شده بود به قتل رسید.
سعید به اتهام قتل وحید مرادی در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه رفت و سرانجام به قصاص محکوم شد.
حکم اعدام سعید قاتل وحید مرادی پس از استیذان نزد رئیس قوه قضائیه برای اجرا به شعبه اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران ارجاع شد.
با طی روال قانونی صبح امروز قاتل وحید مرادی به دار مجازات آویخته شد.