سه‌شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
۱ |
۰

پایان اعتصاب استقلالی‌ها/ زمان شروع تمرینات مشخص شد

پایان اعتصاب استقلالی‌ها/ زمان شروع تمرینات مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با گذشت چندین روز از وقفه ایجاد شده در برگزاری تمرینات تیم استقلال قرار است این تیم از فردا دور جدید تمرینات خود را استارت بزند.

در شرایطی که بازیکنان استقلال به دلیل مشکلات مالی و عدم دریافت حق و حقوقشان پس از چندین ماه دست به اعتصاب و اعتراض زده بودند یکی از مسئولان باشگاه استقلال در این باره اعلام کرد این موضوع تا فردا ظهر حل و فصل شده و با واریز مبلغی از سوی اسپانسر کار پرداخت معوقات آغاز می شود و بازیکنان مثل قبل در تمرینات حضور پیدا خواهند کرد.

افراد نزدیک به اردوی تیم استقلال نیز در این باره اطمینان داده‌اند در صورت واریز مبالغی به حسابشان این موضوع که بازیکنان در تمرینات شرکت نمی‌کنند فردا به پایان رسیده و همه نفرات تیم زیر نظر جواد نکونام کار خود را از سر خواهند گرفت.

شاگردان جواد نکونام باید روز شنبه پانزدهم مهر ماه در شهر رفسنجان به مصاف مس این شهر بروند. این دیدار در چهارچوب هفته هفتم برگزار می‌شود.

یادآور می شود؛ آخرین دیدار استقلالی‌ها در لیگ برتر به تاریخ ششم شهریور برمی‌گردد که این تیم مقابل استقلال خوزستان با حساب یک بر صفر برنده شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • رضایاک اصلی۶ IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۴
    کیسه کار خوبی کرد پول این کیسه تنا را داد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی