یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
۴ |
۰

نامه مجدد استقلال به فیفا؛ زودتر تکلیف این پرونده را مشخص کنید!

نامه مجدد استقلال به فیفا؛ زودتر تکلیف این پرونده را مشخص کنید!
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه استقلال با ارسال نامه ای به فیفا خواهان تعیین تکلیف درباره پنجره بسته خود شده است.

با وجود اینکه باشگاه استقلال شب گذشته از گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی تازه وارد خود به طور رسمی رونمایی کرد، اما به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، آبی ها حق ثبت قرارداد بلانکو را ندارند.

پنجره نقل و انتقالات باشگاه استقلال به خاطر شکایت باشگاه شاهین بوشهر به فیفا در ماجرای حق رشد مهدی قایدی و محمد محبی اتفاق افتاده؛ مسئولان استقلال پیش از این در نامه ای به فیفا اعلام کرده بودند که باشگاه شاهین بر اساس اعلام نظر رکن قضایی فدراسیون فوتبال ایران از سال ۱۳۹۵ انحلال یافته وخواهان اعلام نظر فیفا شده بودند.

در این شرایط باشگاه شاهین بوشهر چند روز قبل طی بیانیه رسمی موضوع انحلال را تکذیب کرد و حتی کارت بازی بازیکنان خود را نیز در فضای مجازی منتشر کرد و به فیفا فرستاد.

در چنین شرایطی مدیران استقلال که خواهان باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی خود هستند، طی نامه مجددی به فدراسیون جهانی فوتبال خواستند که هرچه سریع تر در این باره تعیین تکلیف کنند.

بر اساس اعلام فرشید سمیعی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال مبلغ محکومیت استقلال در این پرونده کمتر از ۴۰ هزار دلار است اما فیفا باید تعیین تکلیف کند تا باشگاه بتواند اقدام لازم را انجام بدهد. باید دید جواب نامه استقلال از سوی فدراسیون جهانی چه زمانی داده می شود و در نهایت آبی پوشان چه زمانی با باز کردن پنجره نقل و انتقالاتی خود می توانند قرارداد گوستاوو بلانکو را ثبت کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مرصاد رضایی IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
    این ها همه حساب شده است. سیلوا تا دیروز شکایت نکرد. امروز قرارداد اسپانسری بسته شد شکایت کرد! بالا رفتن رقم قرارداد ماشاریپوف! شکایت شاهین. و بدانید که این خشاب تیرهای دیگری هم دارد تا استقلال را به زمین بزنند. ولی استقلال راه قهرمانی را در شرایط سخت بلد است. مثل آن زمان که دو بازیکن ما را سرباز کردند ولی بدون شکست قهرمانی تاریخ ساز شدیم.
    • رضایاک اصلی۸ IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
      آره همون سال که با امتیاز معیشتی و سهمیه پنالتی قهرمانتون کردن
  • رضایاک اصلی۸ IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
    کیسه برای شکایت یه بازیکن دیگه عجله داره
    • عباس IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
      برو بچه زیر پست سرورت کامنت نزار

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی