دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
۴ |
۰

مدیربرنامه معروف، استقلال را به هدفش می‌رساند؟

مدیربرنامه معروف، استقلال را به هدفش می‌رساند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلالی‌ها سخت به دنبال جذب یکی از استعدادهای جوان فوتبال ایران هستند.

به گزارش خبرورزشی، سعید سحرخیزان یکی از لژیونرهای جوان فوتبال ایران است که در اولین سال حضورش خارج از کشور توانست عملکرد خوبی در اورنبورگ روسیه داشته باشد؛ هرچند در نهایت تیم او به دسته پایین‌تر سقوط کرد.

در این شرایط استقلالی‌ها که سخت دنبال تقویت خط حمله برای فصل آینده هستند، روی این مهاجم اردبیلی دست گذاشته‌اند اما همانطور که پیش از این اعلام کرده بودیم، حتی اگر اورنبورگ هم راضی شود که به خاطر قول و قرارهای قبلی مراتب جدایی  سحرخیزان را آسان کند، خود این بازیکن اولویت دیگری داشته و قصد دارد در اروپا کارش را ادامه دهد.

تنها دلخوشی آبی‌ها به انجام شدن این انتقال، جلب رضایت مدیربرنامه سحرخیزان است. ایجنتی که در فوتبال ایران بازیکنان زیادی دارد و رابطه‌اش هم با مدیران استقلال خوب است. او نفوذ زیادی روی موکل ۲۱ ساله‌اش دارد و به همین دلیل مدیران استقلال از طریق این فرد کار را جلو برده و خوشبینی زیادی دارند که او بتواند نظر مهاجم فعلی اورنبورگ را تغییر دهد.

اینجا را ببینید: استقلالی ها به اردو می روند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • کامران زارعی US ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    این راه درسته
  • حقگو IR ۱۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    با قطع رابطه اروپا و غرب با روسیه لیگ روسیه دیگه اصلا جای خوبی برای دیده شدن و پیشرفت نیست ولی انگار بازیکنای ما خوابن.اگرم می‌بینید چندتا بازیکن از ایران گرفتن دلیلش نرفتن بازیکنای کشورای دیگه به لیگ روسیه هستش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی