چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
۰ |
۰

سرمربی الدحیل قطر جدا شد

سرمربی الدحیل قطر جدا شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کریستوف گالتیه، سرمربی سابق پاری‌سن‌ژرمن، پس از فصلی بدون قهرمانی و شکست مقابل الشمال، از هدایت الدحیل قطر جدا شد. او حالا در آستانه ترک کامل قطر است.

به گزارش خبرورزشی، کریستوف گالتیه، سرمربی فرانسوی، در پایان فصلی که با ناکامی در کسب عنوان قهرمانی همراه بود، از هدایت الدحیل قطر جدا شد. الدحیل تحت هدایت گالتیه، پس از شکست عجیب و سنگین در هفته‌های پایانی لیگ ستارگان قطر برابر الشمال، صدر جدول را از دست داد و در نهایت، السد قهرمان این رقابت‌ها شد.

باشگاه الدحیل پس از این نتایج، حاضر به تمدید قرارداد گالتیه نشد تا این سرمربی مجبور به ترک تیم شود. همچنین، بحث حضور گالتیه در تیم ملی فوتبال قطر نیز مطرح بود، اما در نهایت لوپتگی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب شد تا گالتیه به طور کامل از قطر جدا شود.

سرمربی پیشین پاری‌سن‌ژرمن، در دو فصل حضورش در الدحیل نتوانست این تیم را به قهرمانی در لیگ ستارگان برساند. لازم به ذکر است که الدحیل در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا، حریف سپاهان ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: ستاره ژاپنی در تیررس تیم های انگلیسی

سرمربی الدحیل قطر جدا شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی