یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
۰ |
۰

حضور درویش و مدیران پرسپولیس در محل باشگاه

حضور درویش و مدیران پرسپولیس در محل باشگاه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیرعامل پرسپولیس و مدیران زیرمجموعه اش با حضور در محل باشگاه پرسپولیس همچنان در حال ساماندهی امور باشگاه هستند

به گزارش خبرورزشی، در شرایطی که وضعیت منطقه و کشور ایران با توجه به حملات تروریستی رژیم اشغالگر صهیونی، از شرایط همیشگی خارج شده و طبق اعلام های قبلی، کارمندان و مدیران موسسه‌های دولتی و خصوصی می‌توانند به شکل غیر حضوری به رتق و فتق امور بپردازند، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و همینطور مدیران زیر مجموعه‌اش هر روز در ساختمان باشگاه حاضر بوده و در حال ساماندهی امور باشگاه پرسپولیس هستند. 

در بیشتر همین مدت درخواست‌هایی را برای اضافه شدن سهمیه لیگ برتری هر باشگاه و همینطور جذب بیشتر بازیکنان ایرانی به سازمانی و فدراسیون فوتبال ارائه داد که البته فدراسیون فوتبال هنوز پاسخی به این درخواست نداده است.

گفتنی است با توجه به شرایط فعلی هنوز تکلیف هدایت فنی سرخپوشان برای فصل آینده و همینطور زمان دقیق برگزاری تمرینات این تیم مشخص نیست.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی