به گزارش خبرورزشی، وحید هاشمیان سرمربی تیم پرسپولیس پیش از برگزاری دیدار تیمش مقابل آلانیا اسپور ترتیبی داد تا این مسابقه با چند دوربین فیلمبرداری از زوایای مختلف ثبت و ضبط شود.
اخبار رسیده از اردوی پرسپولیس حکایت از آن دارد که فیلم این مسابقه دوستانه پرسپولیس توسط گروه آنالیز این تیم در سه بخش متفاوت در فاز دفاعی، بازیسازی و حمله تهیه و در اختیار سرمربی این تیم قرار داده شده است.
طبق اخبار رسیده از ترکیه قرار است امروز و در خلال اجرای برنامههای روزانه تیم پرسپولیس در اردوی ارزروم اسپور وحید هاشمیان همراه با امیرحسین پیروانی و دو تن دیگر از کمک مربیان خود در یک اقدام فوق برنامه در تایم استراحت پرسپولیس این فیلم را مورد بازبینی دقیق قرار بدهند.
ناگفته نماند تیم پرسپولیس در دیدار دوستانه مقابل آلانیا اسپور با گلهای علی علیپور و تیفوی بیفوما با نتیجه دو بر یک پیروز شد تا سرخپوشان تهرانی در اولین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه این مسابقه را با برد پشت سر بگذارند.
در همین رابطه بخوانید: وحید هاشمیان باید با همین دست فرمان جلو برود/ وقتی مهاجمان پرسپولیس گل بزنند یعنی تیم سرحال است