جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۱
۰ |
۲

۷ سال قبل در چنین روزی (۱ خرداد ۱۳۹۸)

خبرورزشی‌گردی| از این مجری منزجر شده‌ام/ مدیران شبکه ۳ دوست ندارند اسمی از ناصر حجازی برده شود!

بهناز شفیعی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهناز شفیعی، همسر مرحوم ناصر حجازی، ۷ سال قبل به شدت از محمد حسین میثاقی و مدیریت شبکه ۳ انتقاد کرد.

اول خرداد ۱۳۹۸ با بهناز شفیعی، همسر ناصر حجازی اسطوره فقید استقلال و تیم ملی تماس گرفته بودیم تا پیرامون مراسم سالگرد این چهره فراموش‌شدنی با ایشان صحبت کنیم، اما مسیر حرف به سمت دیگری کشیده شد.

خانم شفیعی در این گفت‌وگو به‌شدت محمدحسین میثاقی و مدیران شبکه ۳ را به نقد کشید و حرف‌هایی زد که بهتر است خودتان دوباره دنبال کنید:

  • طی روزهای گذشته دو بار داشتم شبکه ۳ را نگاه می‌کردم. این آقای میثاقی مجری بود و در دو برنامه مجزا پیرامون دروازه‌بان‌های بزرگ تاریخ فوتبال ایران صحبت می‌کرد. ایشان حدود ۱۵ اسم به زبان آورد، ولی هیچ نامی از ناصر حجازی نیاورد! میثاقی یک مرتبه هم درباره درگذشتگان فوتبال ایران صحبت کرد و اسم همه را آورد، جز ناصر!
  • من می‌دانم مدیران شبکه ۳ دوست ندارند اسم ناصر حجازی در آن شبکه برده شود، ولی حالا قدردان عادل فردوسی‌پور هستم که در هر فرصتی یاد شوهرم را گرامی می‌داشت.
  • آن‌قدر از میثاقی منزجر شده‌ام که اصلا دیگر شبکه ۳ را نگاه نمی‌کنم. برای من این شبکه بدون عادل فردوسی‌پور اصلا وجود ندارد.
  • عادل فردوسی‌پور ۲۰ سال برای تلویزیون زحمت کشید و پرمخاطب‌ترین و سالم‌ترین برنامه را ساخت، اما جواب همه این دلسوزی‌ها، تصمیم به تعطیل کردن این برنامه بود!
  • ناصر روز دوشنبه دوم خرداد ۱۳۹۰ به رحمت خدا رفت و این روز همیشه برایم دلگیر بود. روزهای دوشنبه دلم به برنامه ۹۰ خوش بود که آن را هم از من و میلیون‌ها ایرانی گرفتند تا غم دنیا مرا فرا بگیرد. متاسفانه در مملکت ما نه تنها قدر سرمایه‌ها را نمی‌دانند، بلکه آن‌ها را می‌سوزانند.

بیشتر بخوانید: کنایه مرفاوی به قلعه‌نویی: ژنرال نیستم اما در آسیا هم تحقیر نشدم/ چوب لای چرخ سرمربی بعدی نمی‌گذارم

خبرورزشی‌گردی| از این مجری منزجر شده‌ام/ مدیران شبکه ۳ دوست ندارند اسمی از ناصر حجازی برده شود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها