چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
۰ |
۰

افشاگری درباره بازی دوستانه با مالی؛ چرا باید ۱۰۰ هزار دلار پرداخت کنیم؟

تیم ملی ایران
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

همایون شاهرخی با انتقاد از جوانگرایی تیم ملی، درباره بازیکنان باتجربه و هزینه بازی با مالی هشدار داد.

همایون شاهرخی  در خصوص انتخاب لیست نهایی تیم ملی و انتقادهایی که از کادر فنی صورت گرفته، عنوان کرد: در مورد تیم ملی موافق و مخالف زیاد است ولی مسئله مهم این است که باید منصفانه قضاوت کرد. امیر قلعه‌نویی مسئول فنی تیم بوده و از همه بیشتر به تیمش نزدیک است، طبیعتا او باید در مورد انتخاب نفرات تصمیم بگیرد ولی وقتی شعار جوانگرایی داده می‌شود و در نهایت اتفاقات دیگری رخ می‌دهد، فضای انتقاد کردن هم به وجود می‌آید.

وی ادامه داد: تیم ملی خیلی وقت است که پیر است و باید جوانگرایی را بعد از اتمام جام جهانی ۲۰۲۲ آغاز می‌کردیم تا همان جوان‌ها به پختگی می‌رسیدند. حضور بازیکنان با تجربه در جام جهانی اهمیت خودش را دارد، حالا باید دید این نفرات با تجربه، مار در آستین خواهند بود یا عصای دست! تیمی که میانگین سنی بالایی دارد، ممکن است بازیکنانش از دقیقه ۵۰ یا ۶۰ از لحاظ بدنی کم بیاورند.

شاهرخی اظهار داشت: بازیکن اگر مفید باشد، حتی ۴۰ سال هم داشته باشد تاثیرگذار است ولی اگر بازیکن جوانی، همان شرایط بازیکن ۴۰ ساله را داشته باشد باید از بازیکن جوان استفاده کرد. شعار دادن خوب نیست و اگر حرفی می‌زنیم باید به آن عمل کنیم.

سرمربی پیشین تیم ملی با اشاره به صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر اینکه فدراسیون فوتبال برای بازی دوستانه با مالی ۱۰۰ هزار دلار به آنها داده و هزینه اسکان و بلیت هواپیما را هم برعهده گرفته است، گفت: چرا باید ۱۰۰ هزار دلار به مالی بدهیم و چه لزومی داشت این کار را انجام دهیم؟ ما بیرون گود هستیم و شاید دیگران نظر دیگری داشته باشند ولی من طرفدار کار اصولی هستم.

بیشتر بخوانید: تکذیب شایعات در مورد مصدومیت چشمی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها