دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰
۰ |
۰

در حاشیه دیدار سفیر کشورمان از مجموعه ورزشی برانکو؛

برانکو ایوانکوویچ در رستوران سرمربی تیم ملی کرواسی +عکس

برانکو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کرواسی با حضور در شهر واراژدین کرواسی و محل کمپ ورزشی این شهر که متعلق به برانکو ایوانکویچ بود، ضمن بازدید از این کمپ ورزشی و امکانات آن، با برانکو دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این گفت‌وگو نامبرده از خاطرات خوب خود در سال‌های حضورش در ایران گفت و ضمن ابراز همدردی با مردم ایران، جنگ تحمیلی آمریکا و اسراییل علیه کشورمان را محکوم کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر سایه جنگ از روی ایران برداشته شود و مردم ایران بتوانند بسوی پیشرفت و توسعه همچون گذشته گام بردارند.

سفیر هم ضمن تحسین سال‌های حضور آقای پروفسور در فوتبال ایران و تاکید بر نقش مثبت وی در رشد و اعتلای فوتبال ایران، از او بخاطر انجام مصاحبه اخیرش در رسانه‌های کرواسی در جهت تبیین واقعیت‌های تحولات ایران و در راه شناخت هرچه بیشتر مردم کرواسی از جامعه و شرایط ایران تشکر کرد.

در ادامه این دیدار آقای نون بوسیلی، شهردار شهر فرهنگی و تاریخی واراژدین هم به این ملاقات اضافه شد و مذاکراتی در خصوص راه‌های همکاری‌های شهری و فرهنگی میان طرفین انجام شد. آقای بوسیلی ضمن معرفی تاریخ و پیشینه شهر، ابراز علاقه کرد که سفارت جمهوری اسلامی ایران رویدادهای فرهنگی خود را در این شهر برگزار نماید.

یکی از موضوعات مورد بحث میان طرفین، موضوع ایجاد قرارداد خواهر خواندگی میان شهر واراژدین و یکی از شهرهای ایران بود، که طرفین تصمیم گرفتند که در این خصوص مطالعاتی را انجام داده و پیشنهادات خود را ارائه نمایند.

برانکو

در پایان برنامه بازدید از شهر واراژدین، با حضور در رستوران آقای زلاتکو دالیچ، سر مربی تیم ملی فوتبال جمهوری کرواسی، از موزه تاریخ فوتبال که به همت آقای دالیچ گردآوری شده بود، بازدید به عمل آورده شد و طرف ایرانی و کروات نسبت به حضور موفق تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در جام جهانی پیش رو، ابراز امیدواری کردند. آقای دالیچ که ۹ سال است سکان هدایت تیم کرواسی را بعهده دارد بسیار ابراز علاقه کرد که سفری به ایران داشته باشد.

 از وی در خصوص امکان برگزاری مسابقه دوستانه تیم‌های ملی دو کشور سوال شد که وی گفت متاسفانه برنامه‌های تیم ملی فوتبال کرواسی تا ۲ سال آینده پرشده و جای خالی وجود ندارد. وی تصریح کرد که آزاد نبودن بازیکنان تیم ملی و شلوغی بازی‌های باشگاهی، عملا دست مربی‌های تیم ملی را برای یافتن وقت‌های خالی در برگزاری بازی‌های دوستانه بسته است.

بیشتر بخوانید: مهدی تاج دقیقه ۹۰ عازم کانادا شد

برانکو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها