در حالی که کمتر از ۳ هفته دیگر تا آغاز جام جهانی باقی مانده است مجله ورلد ساکر لیست نهایی تیم ملی را منتشر کرد. در این لیست تیم ملی ۳ دروازهبان به نامهای علیرضا بیرانوند، امیر عابدزاده و حسین حسینی وجود دارند، ولی بر خلاف لیست مجله معتبر ورد ساکر به نظر می رسد که کارلوس کیروش سرمربی پرتغالی تیم ملی در نظر دارد ۴ دروازهبان را در لیست نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قرار دهد.
به همین منظور از بین پیام نیازمند و محمد رضا اخباری یکی شانس حضور در جام جهانی قطر را پیدا خواهد کرد. با توجه به اینکه پیام نیازمند سابقه ملی پوش شدن را بیشتر از اخباری دارد و ضمن اینکه اخباری در بازی تراکتور برابر سپاهان مرتکب اشتباه بزرگی شده بود، شانس سنگربان سپاهان بیشتر است.
نا گفته نماند با حضور ۴ دروازهبان در لیست کیروش، حسینی کاپیتان استقلال به عنوان یکی از ۳ گلر اصلی تیم ملی تضمین شده است و کاپیتان آبی پوشان اولین دوره جام جهانی را تجربه خواهد کرد.